Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kävelylenkkejä koronapandemian aikana

Syksyllä 2020 kaikki sisätiloissa tapahtuvat tapaamiset peruuntuivat pandemian takia. Silloin päätettiin tarjota jäsenille yhteistä ulkoilua, järjestettiin kävelylenkkejä eri puolilla kaupunkia. Marraskuussa 2020 lähdettiin kävelemään Hietaniemessä, Kannelmäessä, Malmilla ja Vuosaaressa.  Kannelmäen ja Vuosaaren lenkkeily jatkui vielä syksyllä 2021.

 

Raili Niemi ja Annikki Saarenmäki Vuosaaren Kartanon pihalla marraskuussa 2020. Kuvassa Jatkosodan ilmapuolustuksen muistoksi pystytetty muistomerkki.Raili Niemi ja Annikki Saarenmäki Vuosaaren Kartanon pihalla marraskuussa 2020. Kuvassa Jatkosodan ilmapuolustuksen muistoksi pystytetty muistomerkki.

 

Annikki Saarenmäki tarjosi kahvit merkkipäivänsä kunniaksi, vaikka pakkasta oli yli kymmenen astetta. Kahvia nauttivat Irja Karlsson ja päivänsankari.Annikki Saarenmäki tarjosi kahvit merkkipäivänsä kunniaksi, vaikka pakkasta oli yli kymmenen astetta. Kahvia nauttivat Irja Karlsson ja päivänsankari.

 

Kauniina elokuun päivänä 2021 lenkkeiltiin Vuosaaren Uutelassa ja ihailtiin aurinkoista merenselkää.Kauniina elokuun päivänä 2021 lenkkeiltiin Vuosaaren Uutelassa ja ihailtiin aurinkoista merenselkää.